Cades Cove

Here’s another view of Cades Cove, as photographed from my vehicle along the roadside. This historical region was home to early European settlers, and features several old churches, cabins and a grist mill. Visitors might also encounter bears, prevalent within this verdant valley, along the 11-mile (one way) scenic drive. You can find prints in my gallery, which make a great gift-giving idea, as well as an excellent accent piece for your home or office. Thanks for stopping by!

Posts:

6 responses to “Cades Cove”

  1. Wow! Wat een verhaal omtrent deze foto Phil! Ik vind het leuk dat je wat informatie omtrent de plaats geeft en is best wel indrukwekkend. Ik zou niet graag een beer tegenkomen als ik alleen op pad zou zijn, dus wees steeds voorzichtig in deze gebieden! De foto is mooi kleurrijk met een pracht van een wolkenhemel! Deze maken de foto zo mooi , gewoon top ! Fijne avond Phil! 🌹❤️😴

    1. Heel erg bedankt lieve Inge! Het is een prachtig gebied om te bezoeken en ik ben blij dat je het leuk vindt! Ik ben het met je eens, goede wolken zijn altijd mooi op een foto! Er is ook een mooie waterval om te bezoeken, en misschien ga ik later in het jaar (wanneer het ‘s ochtends donkerder is) – omdat het park te laat opengaat om bij zonsopgang bij de watervallen te komen. De kolonisten raakten ook bevriend met de Cherokee-indianen. Slaap zacht, lieverd! 🌹🤗😘

      1. Dank je wel Phil! Voor jou ook een fijne avond en nacht! 😘

  2. Incredible view! A place where you can forget all your worries and dream of the perfect world. Beautiful Phil! 🤗

    1. It is a very nice place with wonderful views ~ so kind of you to say, dear Kristallina 🤗🌹 TY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: