Cades Cove


Here’s another view of Cades Cove, as photographed from my vehicle along the roadside. This historical region was home to early European settlers, and features several old churches, cabins and a grist mill. Visitors might also encounter bears, prevalent within this verdant valley, along the 11-mile (one way) scenic drive. You can find prints in my gallery, which make a great gift-giving idea, as well as an excellent accent piece for your home or office. Thanks for stopping by!


6 responses to “Cades Cove”

  1. Wow! Wat een verhaal omtrent deze foto Phil! Ik vind het leuk dat je wat informatie omtrent de plaats geeft en is best wel indrukwekkend. Ik zou niet graag een beer tegenkomen als ik alleen op pad zou zijn, dus wees steeds voorzichtig in deze gebieden! De foto is mooi kleurrijk met een pracht van een wolkenhemel! Deze maken de foto zo mooi , gewoon top ! Fijne avond Phil! 🌹❤️😴

    • Heel erg bedankt lieve Inge! Het is een prachtig gebied om te bezoeken en ik ben blij dat je het leuk vindt! Ik ben het met je eens, goede wolken zijn altijd mooi op een foto! Er is ook een mooie waterval om te bezoeken, en misschien ga ik later in het jaar (wanneer het ‘s ochtends donkerder is) – omdat het park te laat opengaat om bij zonsopgang bij de watervallen te komen. De kolonisten raakten ook bevriend met de Cherokee-indianen. Slaap zacht, lieverd! 🌹🤗😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Copyright

© 2022 Phil Perkins
All Images & Writings
All Rights Reserved

Search 🔎

Subscribe To Blog

Enter your address to receive notifications of new posts by email:

%d bloggers like this: