Walking in the Rain

Inside a Glass Sphere

Enjoy this fun, urban digital watercolor artwork based on a photograph, featuring a pedestrian walking in the rain with an umbrella…inside of a geometric glass sphere! An uncommon sight, indeed. You can see more when you visit the following galleries, to discover fine prints, gifts and more!

By Phil

I'm a photographer & self-taught graphic artist with a penchant for all things creative, featuring an eclectic collection of unusually imaginative designs available through various print-on-demand galleries. Enjoy a look around my portfolio, categories and blog, and also follow me on Twitter for more updates - thanks!

8 comments

  1. Prachtig werk! Was die regen maar hier! We hebben te maken met een hittegolf en hebben dringend water nodig! Fijn weekend Phil! Warme groeten vanuit het warme Belgenland!

    1. Het spijt me dat te horen, Inge. Hopelijk gaat het snel regenen in België. We hebben hier in sommige gebieden te maken met langdurige hitte, maar in andere gebieden is er recordbrekende regen gevallen, zoals in Oost-Kentucky. Daar zijn veel mensen omgekomen door overstromingen. Ik ben blij dat je mijn foto mooi vindt, dank je. Prettig weekend! Hartelijke groeten uit Knoxville.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: