Rapids on Little River

This morning photograph in the Smoky Mountains features rapids on Little River, located near Townsend, Tennessee. To see many fine prints and other items available, you’re welcome to visit these galleries: Pixels and Redbubble.

By Phil

I'm a photographer & self-taught graphic artist with a penchant for all things creative, featuring an eclectic collection of unusually imaginative designs available through various print-on-demand galleries. Enjoy a look around my portfolio, categories and blog, and also follow me on Twitter for more updates - thanks!

14 comments

 1. Mooie opname en mooie standpunt! Tevens versteld hoe mooi dit is!
  Het water is zo mooi! Have a great sunday and new week ahead dear Phil! 👌👍🌹

  1. Ik ben heel blij dat je het leuk vindt, lieve Inge, en waardeer je vriendelijke woorden! Ja, het is echt prachtig. Het is goed je te zien… Ik was bezorgd, gisteren en vandaag. You too, dear Inge ~ have a great Sunday and new week! 🌹🤗🍀

   1. Dat heb je goed opgemerkt, ik ben zaterdag op stap gegaan maar blijkbaar was mijn wandeling te zwaar voor mij en ik wilde vandaag gaan kijken naar een oldtimer evenement maar ik heb moeten stoppen , ik moet het nu beboeten, helaas! Soms denk je echt dat je sterk bent … Ik ga straks vroeg slapen en ik kom er wel weer bovenop …. Have a great new week too, dear Phil! 🤗😘

    1. Ja, dat kan soms gebeuren. Het is belangrijk om te luisteren naar wat het lichaam zegt en te rusten wanneer dat nodig is. Ik ben blij dat het nu goed met je gaat. Tot snel lieve Inge! 🤗😘

     1. Es ist immer wieder eine Freude, lieber Freund Balle! Vielen Dank für Ihre Freundlichkeit! ❤️

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: