Phil Perkins Photography

Photo ⋅ Pictures ⋅ Poetry

Planet Saturn

As seen from Jupiter’s moon, Europa, ripples on water reflect planet Saturn and the cosmos beyond. In addition, an unidentified grey sphere above the horizon is visible…is it another moon, planet, or perhaps something else? You can discover cool prints, gifts & apparel items in the following shops: Redbubble, Society 6, Tee Public, ArtPal and Pixels. Thanks for visiting!

Comments

8 responses to “Planet Saturn”

 1. Inge David Avatar

  Wonderful world! Ik weet niet of dat digitale kunst is dat je zelf in beeld hebt gebracht?
  Ik hou er wel van hoe in dit in beeld brengt. Is dit met een tekentablet dat je dit soort foto’s maakt? Een beetje nieuwsgierig maar ik hou er van! Heb een fijne 1e zomerdag, Phil! 👌👍🌹

  1. Phil Avatar

   Ik ben zo blij dat je het leuk vindt, mijn beste vriendin Inge! Ja, het is mijn eigen kunstwerk en ik heb het gemaakt met een gratis 3D-softwareprogramma genaamd “Bryce”. Dank je, lieverd, en ik stuur je warme groeten en een kus! Happy summer solstice dear Inge! 🌹🌹😘

   1. Inge David Avatar

    Dank je wel voor je antwoord! Dat is heel mooi gemaakt, heb ik geen kennis en ik ken dit programma niet! Dacht dat je het gemaakt had met een tekentablet, het is echt Top! 👌👍

    1. Phil Avatar

     Je bent een lieverd, Inge, en ik vind het altijd leuk om met je te praten! Ik weet niet welke computer je gebruikt, maar dit 3D-programma (“Bryce”) werkte alleen met pc’s, en het is gratis. Als je ooit besluit het te proberen, vraag het me dan en ik help je graag op weg. Ik kus je mijn vriend. 🌹

     1. Inge David Avatar

      Yes, if I have questions I know where to find it!! Thank you! 😘See you tomorrow! 💤😴😉

      1. Phil Avatar

       OK 🙏🏻 sweet dreams, my dear! 💤😴😘

 2. Balle Avatar

  Fantastically beautiful picture 😍 As always!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Phil Avatar

   You are a dear, my friend Balle ~ TY 🤗🌹

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: